تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

بررسی نحوه توزیع شیرخشک در کمیسیون اصل نود

جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس که با موضوع نظارت بر زنجیره تأمین شیرخشک و اجرای کامل سامانه ردیابی و رهگیری و کنترل اصالت دارو(TTAC) برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس که با موضوع نظارت بر زنجیره تأمین شیرخشک و اجرای کامل سامانه ردیابی و رهگیری و کنترل اصالت دارو(TTAC) بود، گفت: در این جلسه رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نماینده رئیس جمهور، رئیس ستاد غذا و دارو، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و همچنین تولید کنندگان شیرخشک حضور داشتند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه تولیدکنندگان شیرخشک در این جلسه مشکلات خود را مطرح کردند و گزارشی نیز از سوی رئیس سازمان غذا و دارو ارائه شد، گفت: با توجه به آمارهای ارائه شده، تولید شیرخشک در کشور نسبت به سال‌های گذشته تغییری نداشته و به نظر می‌رسد، مشکل کار در عدم رصد زنجیره توزیع بوده است.

خضریان افزود: از سوی دیگر تأخیر در تخفیف ارز و ایجاد جو روانی و تقاضای القایی نیز در بروز مشکلات بیشتر، بی تأثیر نبوده است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس در ادامه با اشاره به گزارشی که از سوی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص سامانه تیتک ارائه شد، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نیز در این خصوص گزارشی از اقدامات خود ارائه کرد.

خضریان با اشاره به جمع بندی صورت گرفته در این جلسه، عنوان کرد: در خصوص مشکلات حوزه شیرخشک مقرر شد سازمان غذا و دارو موضوع تخفیف ارزی تولیدکنندگان را پیگیری و اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد، تولیدکنندگان نیز اقدام به شناسه گذاری کالاهای خود کرده و در کنار آن ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز از ظرفیت قانونی خود برای برخورد با کالاهای احتکار شده و از زنجیره خارج شده نیز اقدام کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در خصوص سامانه تیتک با توجه به طولانی شدن اجرای این سامانه مقرر شد سازمان غذا و دارو ظرف دو هفته آینده برنامه خود را برای اجرای کامل این سامانه به کمیسیون ارائه کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر